Massagestole

Køb af massagestol – tænk over behov og budget.

Massage stole kan blive en betydelig investering i det liv.

Det er derfor vigtigt for dig, at du undersøger forskellige ting på forhånd.

Din beslutning om at købe en massagestol er typisk påvirket af dine krav, ønsker og selvfølgelig budget.

Stil dig selv nogle spørgsmål, for at fastslå dine egne behov – det vil gøre det nemmere for dig at træffe det rigtige valg, om hvilken massagestol du skal købe.

En massagestol er specielt designet til at stimulere trykpunkter i kroppen og til at få dine muskler til at slappe af. En god massagestol bør give dig lindring fra smerte samt fuldstændig afslapning.

Hvad er fordelene ved at benytte en massage stol?

Fordelene ved at have en god massagestol er mangfoldige, specielt til dit helbred.
Her er nogle af de mest almindelige fordele:

– Dyb afslapning.

– Følelse af mindre stress.

– Mindre eller helt ingen stivhed, ømhed og spændinger i musklerne.

– Bedre fleksibilitet og bevægelse.

– Bedre blodcirkulation.

Hvilken massagestol skal jeg have?

Der er forskel på funktionerne i de forskellige typer/mærker massagestole. Først og fremmest skal du vælge en massagestol som passer til dine egne behov. Har du fx oftest ømhed i nakke/skuldre område, er det en idé at vælge en stol der er særdeles god til dette område. Har du ingen specielle problem områder, men bare vil have en god omgang massage at slappe af på, er udvalget af massage stole større.

Når du tester en massagestol, skal du også være særlig opmærksom på massage stolens hårdhed og intensiteten af den massage den giver. Selvom intensiteten af massagen kan justeres, skal du sidde i stolen i mindst 15 minutter for at sikre, at hårdheden og komforten er acceptabel og passer lige præcis til dig og din krop!

Er du højere end gennemsnittet, kan det også være en idé at vælge en massagestol hvor du kan justere længden af ben skamlen, så du ligger rart under massagen.

Hvor skal du sætte din kommende massagestol?

Nu hvor du har testet en eller flere massagestole og sandsynligvis gjort op med dig selv, hvilken stol  du vil købe, er det tid til at tænke over, hvor du vil stille stolen.

Massagestole er volumenøse og kræver derfor mere plads end en almindelig stol. Normalt er et soveværelse eller et hjemmekontor det mest populære valg til at placere en massagestol i. Har du plads i stuen, er dette også en god idé. Da stuerne i ens hjem, ofte er et sted man forbinder med afslapning.

Man skal huske på at massagestole der kan lænes tilbage kræver ekstra plads og derfor ikke kan stå med ryggen tæt op af en væg – hvis denne funktion skal kunne benyttes.

Hvad skal mit budget være?

Budget! Måske en af de vigtigste afgørende faktorer, når man investerer i en massagestol. Det generelle område for massagestole starter ved omkring 4000 kr og kan gå op til omkring 65.000 kr.

En lille advarsel – prisen er ikke altid en indikation af kvaliteten.

HUSK – køb aldrig en massagestol, uden at prøve den. Sprøg din sælger til råds, så i sammen kan finde den rigtige massage stol, til dit behov, pladsen i din bolig og som passer til dit budget!

Det er også en mulighed at Leje den i 1 måned før køb, så du ikke laver et fejl køb.