Massagestole

Massagestol – min måde at slappe af på.

Massagestol.

Du kender nok det med at stå tidligt op og stresse rundt en hel dag.
Du har været på arbejde i omkring 8 timer og derefter klaret alle de praktiske ting, såsom at handle ind, lave mad, gøre rent, vasket tøj og hjulpet dine børn.

Og når kl. bliver 21:00 er du træt og har brug for at slappe af. Du er stiv i nakken, træt i ryggen og øm i skulderne..

Nu skal du høre..

Normalt ville jeg ligge mig på sofaen og sætte en god film på, for at slappe af, inden jeg skulle i seng, inden endnu en hård dag går i gang imorgen. Men efter min kæreste har fået en massagestol, bruger jeg den som ”pusterum”. Jeg smider mine sko, sætter mig ned, læner mig tilbage så jeg ligger ned og tænder for et massage program på omkring 15min.

Jeg lukker mine øjne og nyder at sætte alle tankerne fra den stressede hverdag på pause. Koncentrere mig om at mærke mekanikken der rammer alle mine ømme muskler og bliver helt afstresset af lydene fra stolen.

Først dunker den forsigtigt i lænden, kører langsomt op langs ryggen imens den masserer, derefter tage den fat i nakken. I takt med at den masserer mig, kan jeg mærke at mine spændinger løsner sig op. Selvom jeg er øm, falder jeg ofte i søvn fordi det er så beroligende. Når de 15 min er gået føler jeg mig friskere, har mere energi og har ikke så ondt i min krop.

Hvilken skal man vælge?

Jeg elsker at ligge og slappe af i hans massagestol. Men der er forskel på stolene, på min gamle arbejdsplads havde vi flere massagestole, de var de billige fra Kina, hvor de påstod den kunne scanne ryggen og massage derefter. Men det undre mig at hvis man tændte dem uden at sidde i den, stod der på displayet at den havde fundet ens krop. Hvordan kunne den det ??? Men i min kærestes stol, scanner den ryggen fint!

Andre gode ting ved massagestole:

Massagestole skulle også både være godt for angst, stress og andre problemer. – dette har jeg læst om på denne gode massagestol blog.

1 thought on “Massagestol – min måde at slappe af på.

  1. den stol lyder som en dejlig nydelse, et godt pusterum, sikkert godt når man som du skriver er stiv eller øm i ryggen.

Comments are closed.