Serverings bakke med køl

Serverings bakke med køleelement – perfekt til sommeren!

” Serverings bakke med køleelement “

Sommer vejret er først lige er kommet til Danmark og jeg synes allerede det er rigeligt varmt.

Det er simpelthen så hyggeligt at ligge uden for (evt. på stranden) om eftermiddagen med familien eller vennerne og nyde solen. Med sodavand og snacks. Eller sidde udenfor om aftenen, med grill mad og sodavand eller øl.

Jeg elsker at sidde / ligge udenfor og nyde solen. Desværre går der ikke ret lang tid, før jeg får det rigtigt varmt!

Så problemet er bare at drikkevarerne, hurtigt bliver lunkende eller lige frem varme – og det gør jo ikke lige frem sodavand eller øl lækkert…

Så jeg tænkte at jeg i år ville købe noget til at holde dem kolde med. Jeg har sådan set haft den tanke / lyst i flere år i træk. Men jeg har bare ikke vidst hvad jeg skulle købe? En god fryseboks kræver oftest at den tilsluttes strøm og det er jo ikke altid det nemmeste at skaffe. Måske kan det lade sig gøre på altanen eller terrassen, men ikke midt ude på en græsplæne eller på standen.

Så jeg besluttede mig for at sætte mig ved computeren og søge lidt rundt omkring på nettet – for et eller andet måtte der jo findes? Jeg er jo absolut ikke den eneste der vil have kølige drikkevarer om sommeren!

Jeg søgte et stykke tid og kiggede på forskellige hjemmesider. Jeg kan ikke huske hvordan jeg lige fandt frem til den video, men jeg fandt i hvert fald en video om et produkt / ”serverings bakke med køleelement”, som fangede min interesse!

” Serverings bakke med køleelement ” – se denne video for mere inspiration.

En serverings bakke der kan holde øl, vand, sodavand (både flasker og dåser) kolde, helt op til i 9 timer. Selvfølgelig afhængig af om den står direkte i solen eller i skyggen. Det er en bakke hvor man sætter et køleelement (som man før brug har liggende i fryseren, så den bliver godt gennem kold) i midten, hvor der rundt om er plads til at sætte flasker/dåser så de står op af køleelementet og bliver holdt kolde. I pakken er der også 2 kopper og dåse / flaske oplukker. Kopperne synes jeg er en super smart idé. Selvfølgelig kan de bruges til at drikke af, men som jeg så i videoen er de også super smarte til at have snacks i! Og når ja, så er der håndtag i bakken – så man nemt kan bære det hele rundt.

Jeg besluttede mig hurtigt for at det skulle være DEN jeg ville købe i år. Nu skulle jeg bare finde ud af hvor den bliver forhandlet. Jeg søgte lidt videre på nettet og fandt frem til nogle forskellige webshoppe som har den til salg. Men dog med ret forskellige priser. (For man skal jo lige huske på at det er forskelligt om fragten er med i prisen, eller om det bliver lagt oveni prisen af serverings bakken). Men jeg fandt et billigt sted, som heldigvis også har hurtigt levering.

Så jeg fandt dankortet frem og bestilte – og skulle nu kun vente til dagen efter, til at posten kom med den. 🙂

Da jeg fik pakken og pakkede den op, så den ligeså smart ud, som håbet og jeg lagde køleelementet i fryseren med det samme. Så jeg hurtigst muligt kunne få den i brug!

Jeg har nu allerede brugt den 6 gange. Og jeg er virkelig blevet glad for den. Den virker som den skal og derudover er den også flot og smart at have det hele samlet i!

” Serverings bakke med køleelement ” – vejen frem til en hyggelig og behagelig sommer!
Nu glæder jeg mig bare til endnu flere sommer dage med kølige drikkevarer. 😉

(Jeg vil senere uploade nogle sommer billeder hvor jeg bruger den!)