Ingefær

Ingefær – min svimmelhedskur.

Svimmelhed er en følelse af, at verden omkring dig drejer rundt.

Denne fornemmelse kan være skyld i tab af balancen eller måske besvimelse. Der er flere forskellige årsager til svimmelhed, herunder: lavt blodsukker, lavt blodtryk eller migrænehovedpiner. Behandlingen er primært rettet mod at diagnosticere og behandle den oprindelige årsag til svimmelhed.

Man kan selv gøre et par ting derhjemme for at hjælpe med at stoppe svimmelheden.

Livsstilsædringer, såsom at bevæge sig langsomt, ingen hurtige og pludselige bevægelser og når du skifter position fra fx liggende til stående, holde fast i en stabil genstand. Og begynde at spise ingefær. Som er en af de mest anvendte metoder til at stoppe svimmelhed. Frisk ingefær kan tilsættes den daglige kost, det er den bedste måde at bruge denne urt på. Selvom det ikke altid er praktisk, da frisk ingefær undertiden kan være svært at finde eller bruge i de rigtige doser. Derfor foretrækker mange mennesker til at tage ingefær kosttilskud i form af pulver eller kapsler.

Jeg har levet med svimmelhed i mange år, indtil jeg læste på nettet om ingefær måske kunne hjælpe mig.

Og det gjorde det! Jeg synes det var svært at få en stor nok dosis af at spise frisk ingefær, så derfor købte jeg det i kapsler. Jeg spiser mine kapsler fast hver dag og hvis jeg alligevel føler mig svimmel, river jeg noget ingefær ned i kold vand med citron og drikker.